Acus One For Strings 8 V2 Wood akustisk guitar-forstærker wood

DKK6.899,00

Beskrivelse

  • 200 watt forstærker
  • Velegnet til akustisk guitar, violin og andre akustiske instrumenter
  • Separat mikrofonindgang
  • 3 kanaler
  • 8” højttaler med diskant tweeter

Acus One For Strings 8 er en akustisk forstærker på 200 watt som specifikt er udviklet og bygget til at kunne give akustiske instrumenter – såsom guitarer, violiner, mandoliner mm. – den forstærkning de skal bruge, for at levere en autentisk og ren klang.

One for Strings 8 er udrustet med en 200 watt forstærker og et 2-vejs højttaler system, med en 8” bashøjttaler og en diskant tweeter. Du får 3 separate og uafhængige kanaler med jack-inputs til guitar, og XLR-indgang til mikrofon på 2 af kanalerne. Derudover er der også et RCA(phono)-input med separat volume-kontrol, hvorpå man kan tilslutte en Smartphone/MP3-afspiller til gengivelse af f.eks. et backingtrack. Forstærkeren har også et balanceret line-output og effektloop.

Med Acus One For Strings 8 V2 får du også en indbygget effekt sektion, hvor du har mulighed for at vælge imellem 2 forskellige rumklange samt chorus og delay/ekko. Effekterne kan du bruge til at tilføre mere klang og rumfornemmelse til dit instrument, og du undgår at skulle medbringe og tilslutte en ekstern effekt enhed.

Yderligere information

Vægt 13 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Acus One For Strings 8 V2 Wood akustisk guitar-forstærker wood”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter