Tilbud

Artesia DG-26 Ebony el-flygel black (demosalg/kun afhentning)

DKK9.800,00

Beskrivelse

  • Dette el flygel står/(skal afhentes) i butikken, Guitaristen, Boulevarden 21 kld, 9000 Aalborg. Det har fået en lille ridse og fejler ellers ikke noget. Vægt 85 kg.  Ring 20933860 for evt. yderligere oplysninger.

 

  • Digital flygel i højglans lakering
  • Med piano bænk
  • Vægtede og anslagsfølsomme hammer action tangenter
  • Koncertsal lydsystem med 4 højttalere
  • 88 tangenter
  • 2 x 60 watt
  • 128 lyde
  • 64 toners polyfoni

Artesia DG-26 er et el-flygel, som er designet og bygget til at give dig musikalsk nydelse i mange år. Artesia kombinerer avanceret elektronik med et elegant kabinet, som kan tilføre skønhed og stil til ethvert hjem. Artesias el-flygel er fyldt med funktioner, og kan integreres med din computer, tablet eller smartphone, så du kan få adgang til de mange musikalske muligheder der tilbydes på internettet.

Flot poleret Grand Piano kabinet

Artesia DG-26 har et sofistikeret Grand Piano kabinet, der passer til enhver rumstørrelse eller indretning. Det smukke højglans finish giver en dyb og rig glans, som beriger enhver stue eller fritidsrum, og klaviaturlåget kan trækkes helt ud således, at betjeningspanelet kan skjules helt.

Klaviatur

Kernen i ethvert kvalitetsklaver er et godt klaviatur. Artesia DG-26 bruger et naturligt afbalanceret hammer-action klaviatur til at give dig følelsen af et akustisk klaver. Det avancerede hammer action design giver en fremragende respons og en spilleoplevelse, der vil tilfredsstille den mest krævende lærer eller performer.

Udtryksfulde lyde

Lydmæssigt byder Artesia DG-26 på 3D sampling, som er baseret på Supra Sound sampling teknologi. Den giver en smuk dyb og udtryksfuld flygellyd, og derudover har DG-26 127 ekstra lyde, såsom EPiano, Harp, Vibes, NylonGuitar, Organ, Strings, Bass og mange flere.

Musikoptager og sangbibliotek

En intern optager lader dig optage dit spil med et enkelt tryk på en knap. For mere avancerede projekter byder DG-26 ligeledes på en Multi-Track Recorder med 16-spor. Og det medfølgende hukommelsesdrev rummer over 55 sange indenfor Jazz, klassisk musik, pop m.m., som du kan spille når som helst, du har lyst.

Bluetooth og alsidige tilslutningsmuligheder

Artesia DG-26 er Bluetooth-kompatibel, og giver dig mulighed for at spille sammen med dine yndlingssange eller omdanne dit klaver til et hjemmeunderholdningscenter. Du skal blot indstille din Bluetooth-enhed (smartphone, tablet eller bærbar computer) til at spille gennem klaverets 4-højttalers koncertsals lydsystem. Derudover byder DG-26 på en række forskellige tilslutningsmuligheder, herunder USB-port, der tillader tilslutning til dine USB-enheder, herunder smartphones, tablets og bærbare computere. Endvidere får du Aux In, Line Out, MIDI, Dual hovedtelefonudgange og meget mere.

Duet-funktion

Duet-funktionen giver lærer og elev mulighed for at spille på klaveret samtidigt. Klaveret opdeles i to områder, hvilket giver både lærer og elev mulighed for at spille samme musik i samme oktav. Pedalfunktionen ændres også, så venstre og højre pedaler begge fungerer som sustain pedaler, som både lærer og elev kan bruge.

Play Along Song

AG-26 har en “Play Along Song” -funktion, der er en sjov måde at forbedre sine spillefærdigheder på. Play Along Song har over 55 velkendte sange, som du kan øve først ved at spille med venstre og højre hånd separat, og derefter spille med begge hænder samtidigt, indtil du har lært at spille det komplette musikstykke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Artesia DG-26 Ebony el-flygel black (demosalg/kun afhentning)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter