Artesia PE-88 el-klaver

DKK2.799,00

Kategori:

Beskrivelse

  • Slankt el-klaver med fuldt klaviatur
  • 88 semi-vægtede tangenter
  • 64 toners polyfoni
  • Med indgang til mikrofon
  • 2 x 15 watt højttalersystem
  • Klaver med anslagsfølsomme tangenter og pedal
  • Letvægtklaver du kan tage med under armen, når du skal ud at spille
  • Leveres med nodeholder og sustain pedal

PE-88 er et både alsidig og mobilt el-klaver, som er udført i et slankt og moderne letvægts design. Det er fuldt udstyret med alle de indbyggede funktioner, man skal bruge for at spille og udrustet med et komplet 88-tangenters klaviatur med anslagsfølsomme og semi-vægtede tangenter

Det semi-vægtede og anslagsfølsomme klaviatur er baseret på Artesia’s Action design og giver pianisten en dynamisk respons og en god spilbarhed. Det er også muligt at tilpasse klaviaturet ved at ændre anslagsfølsomheden således, at der skal et lettere eller et hårdere tryk på tangenterne, før en tone udløses. Split-, layer- og lektionsmodus giver pianisten mulighed for at konfigurere klaviaturet til kreativ brug eller til undervisning.

Flygellyden er dyb og ekspressiv, mens de resterende 136 3D og Stereo instrumentlyde sikrer, at du har et udvalg af lyde, som passer til enhver lejlighed. Artesia PE-88 byder på både 3-lags og 3D sampling, som er baseret på Supra Sound sampling teknologi. Den 3-lags Supra Sound sampling giver en smuk dyb og udtryksfuld flygellyd, og derudover har PE-88 136 ekstra lyde, såsom EPiano, Harp, Vibes, NGuitar, Organ, Strings, Bass m. fl.

Endvidere byder PE-88 på en række forskellige tilslutningsmuligheder, herunder en USB til MIDI og USB til Host Port. Det betyder, at du kan tilslutte alle dine USB-enheder til PE-88, herunder smartphones, tablet’s og bærbare computere. Der åbner sig en masse fantastisk muligheder ved at få adgang til al den musiksoftware og Apps, der i dag er tilgængelige til optagelse og indlæring. Artesia PE-88 er kompatibel med de nyeste software og musik apps, herunder alle større DAW programmer. Du skal bare tilslutte det medfølgende USB-kabel til din bærbare computer, tablet eller smartphone; opsætningen er hurtig og nem.

Du får også yderligere tilslutningsmuligheder, som inkluderer Aux In, Aux Out, Line In Control, expressionspedal, hovedtelefon udgang og mikrofonindgang med separat volumekontrol.

 

Bredde 141cm

Højde 19cm

Dybde 35,6cm

Neetovægt 8,62kg

Yderligere information

Vægt 12.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Artesia PE-88 el-klaver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter