Arvada MC761B cello 4/4

DKK4.299,00

Kategori:

Beskrivelse

  • Fantastisk cello med massivt dæk af gran og ibenholt gribebræt
  • Ekstra gode kvalitets-stemmeskruer og -strengeholder
  • Celloen har en utrolig flot, høj og fyldig klang
  • Den er utrolig flot lavet i kvalitetsmaterialer, og med antikke detaljer

 

Arvada MC761B cello 4/4

At anskaffe sig en cello kan være en voldsomt dyr affære, men vi har hos Danguitar ydet en indsats for at finde en producent, som kan producere dette fascinerende instrument i en ordentlig kvalitet, som sikrer indlæring og spilleglæde, men som samtidigt er til at betale. Efter nogen tid og mange overvejelser lykkedes det os at finde frem til Arvada, som fuldt ud opfylder de ønsker, vi havde.

Arvada MC761B er en velklingende 4/4-størrelses cello til en helt utroligt billig pris. Den har en flot, fyldig og forholdsvis høj klang, er robust bygget og er dermed et rigtig godt valg til begynderen, den letøvede samt til skoler og institutioner.

Celloen er udført med et dæk i massivt gran, mens sider og bag er udført i lindetræ. Gribebrættet er lavet i ibenholt, og hovedet er monteret med gode, følsomme stemmeskruer. Arvada MC761B cello leveres med foret transporttaske og bue. Inden afsendelse bliver celloens stol placeret, strengene bliver monteret, buen får harpiks, og celloen bliver kontrolleret.

Yderligere information

Vægt 15 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arvada MC761B cello 4/4”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter