Beaton Legend (Black)

kr.1.199,00

Beskrivelse

  • 6-strenget el-guitar
  • Design med dobbelt cutaway
  • Tre single-coil mikrofoner
  • Høj kvalitet til den nystartede guitarist

Beaton Legend er en 6-strenget el-guitar, som tager sit udgangspunkt i dét amerikanske guitar design. Som i over et halv århundrede har været toneangivende blandt guitarister over hele verdenen, uanset niveau eller stilart. Det er ikke uden grund at Legend modellen er en særdeles alsidig og let spilbar el-guitar, som giver nybegynderen de bedste forudsætninger for at starte sin rejse ud i musikken.

The Legend er en elektrisk guitar med et klassisk ST kropsdesign med dobbelt cutaway, tre pickupper og en konturskåret basswood krop. Den elektriske guitar er udstyret med et 21-bånds gribebræt og en ahornhals. Halsen er monteret på kroppen med et påskruningsled, som forbliver stabilt og robust, selv efter mange års brug. Strengelængden er på 628mm/25,5”, hvilket er den strengelængde, som nogle af verdens største el-guitar fabrikanter benytter sig af. Man kan derfor senere opgradere til en dyrere el-guitar, uden at det kræver den store omstilling.

Elektronikken er bygget op omkring tre singe-coil pickupper med en master volume kontrol og to tonekontroller til at justere lyden med. Dertil kommer en 5-vejs pickup skifter, der giver el-guitaren 5 grundindstillinger, som du kan benytte dig af.

Yderligere information

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Beaton Legend (Black)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter