Donner DDP-60 el-klaver

kr.2.999,00

DDP-60 er et el klaver, der passer godt i de fleste hjem. Det fylder minimalt, det har et unikt udseende af egetræ, og så kræver det kun en stikkontakt, da det har indbygget forstærker og højttalere.

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

  • Flot og minimalistisk el-klaver fra Donner
  • 88 semivægtede tangenter
  • Inklusive pedal med sustain, damper og sostenuto
  • Indbyggede højttalere

DDP-60 er et el klaver, der passer godt i de fleste hjem. Det fylder minimalt, det har et unikt udseende af egetræ, og så kræver det kun en stikkontakt, da det har indbygget forstærker og højttalere.

Det har 88 semivægtede og trykfølsomme tangenter, som egner sig særligt godt til pianister som lige er startet og til rutinerede pianister, der blot ikke ønsker at have et fuldvægtet klaviatur, som på et akustisk klaver.

Det tilbyder dig mulighed for at vælge mellem flere flotte klaverlyde blandt de, i alt, 128 indbyggede lyde. Desuden er der 83 forskellige rytmer, du kan spille til og 47 forskellige sange, som du kan øve.
DDP-60 har flere gode og praktiske funktioner, som gør øvning til en ekstra stor fornøjelse.

Klaviaturet

Donner har brugt et behageligt og let spillet, semivægtet klaviatur på DDP-60. Semivægtet betyder egentlig bare, at det yder lidt mere modstand end på et keyboard eller orgel, men ikke helt så meget modstand, som på et gammeldags akustisk klaver.

Indbyggede lyde og effekter

Lydmodulet i DDP-60 stiller hele 128 flotte lyde tilgængelige for dig. Naturligvis en række helt almindelige klaverlyde, men også et væld af andre instrumenter.

DDP-60 kan både lyde som et oldschool akustisk klaver og som imponerende koncertflygler, men der er også flere varianter af varme og lækre elpiano lyde. Du kan også få DDP-60 til at lyde som et kæmpestort og svulstigt kirkeorgel eller et aggressivt og snerrende Hammond orgel.

Lydmodulet har en polyfoni på 128, og du kommer derfor aldrig til kort med antallet af toner, selvom du bruger de medfølgende pedaler i komplicerede klaverstykker.
Endelig har du mulighed for at tilføje flotte rumklangseffekter til alle de 128 indbyggede lyde.

Indbyggede rytmer og sange

DDP-60 har indbygget 47 forskellige kendte sange, som du kan spille til, og 83 forskellige rytmer i forskellige stilarter, som du kan bruge som akkompagnement til dit spil. Således kan du komme til at lyde som et helt orkester.

Akkompagnements funktionen gør nemlig, at der er et helt orkester, der følger dine akkord- eller toneskift, så du på den måde kan styre et helt orkester med din venstre hånd, mens din højre hånd kan spille melodistemmen. Desuden kan du bede DDP-60 om selv at lave introer og slutninger på hver enkelt rytme.

Praktiske øvefunktioner

DDP-60 har også flere gode funktioner, når det kommer til øvning. Blandt andet er der en undervisningsfunktion, som hjælper dig med at lære at spille de indbyggede sange. Der er en indbygget metronom, som gør det lettere at øve tempoet og præcision. Der er også en split funktion, som gør, at du kan dele klaviaturet op i to, så din underviser kan spille på den ene halvdel, mens du spiller på den anden.

Yderligere information

Vægt 18,5 kg
Størrelse 141 × 38 × 24 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Donner DDP-60 el-klaver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter