Tilbud

Flot el-guitar i farven transparent blue burst

DKK4.499,00 DKK4.449,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

  • Bygget i mahogni og med sadel af ægte ben
  • Med ahorn dæk i AAAAA kvalitet
  • Endvidere udstyret med AlNiCo 5 humbuckere
  • Her får du en lækker elguitar med egenskaber, som vi sjældent har set i prisklassen
  • Mahogni hals med afrundet hals/gribebræt overgang
  • Med låsbare stemmeskruer

Det er ikke mere end et par år siden at Sire vendte fuldstændigt rundt på markedet for elbas guitarer, med deres legendariske Marcus Miller basguitar serie og deres stilfulde og overkommelige akustiske guitar. Nu har Sire kastet sig over elguitaren. Med Sire Larry Carlton benytter Sire sig af præcis den samme opskrift, som har gjort deres elbas’er så efterspurgte. Ligesom med elbasserne, så er målet at lave et instrument, der er så overvældende med hensyn til kvalitet og pris at Sire ikke behøver, at være afhængig af grossister for at kunne sælge deres instrumenter. Ligesom med Marcus Miller elbas serien har Sire allieret sig med en af verdens mest fremtrædende og erfarne instrumentalister, og har i fælleskab designet en elguitar med et helt uovertruffent forhold mellem pris og kvalitet.

Konstruktion

Larry Carlton L7 er baseret på et traditionelt LP-design. Kroppen er lavet i mahogni, som leverer en varm og blød klang med fremragende bund, udtalt lavere mellemtone og uudtalt, men alligevel tiltalende, diskant. Resultatet er en elguitar med en afbalanceret tone med en klang som indeholder sprøde og stærke grundelementer.

Kroppen er belagt med et smukt flammet ahorn dæk i AAAAA kvalitet, som udover at det er overordentligt flot at se på, giver L7 modellen en smule mere klarhed i klangen.
Halsen er ligeledes lavet i mahogni. I stedet for en almindelig skåret hals/gribebræt overgang har Sire og Larry Carlton valgt, at give L7 elguitaren et kvalitetsløft, som indebærer at Larry Carlton L7 laves med satin afrundet hals/gribebræt overgang. Du får således en mere behagelig spillefornemmelse i kraft af en hals, som ligger bedre i hånden, og som ikke bliver fedtet, når du spiller og øver i længere perioder.

Sadlen er en af de vigtigste dele på en elguitar, da den har afgørende betydning for elguitarens spilbarhed og lyd. Afhængigt af hvilket materiale der bliver brugt, kan sadlen enten forbedre elguitarens tone eller nedbryde den. Selvom bensadler er både dyre og svære at arbejde med, så anses ben for at levere en mere afbalanceret og klar tone, og Sire har derfor valgt ikke at gå på kompromis på dette punkt, og har monteret Larry Carlton L7 med en sadel i ben.

Larry Carlton L7 er derudover monteret med Tune-O-matic bro med Stop bar i aluminium og med låsbare stemmeskruer

Elektronik

Pickup-konfigurationen på Sire Larry Carlton er udlagt som en H/H konfiguration med to humbuckere. Pickupperne er fremstillet med alnico 5 magneter, som vi kender for deres meget kraftfulde og slagkraftige tone.

Pickupperne er forbundet med en 3 positions pickup skifter og en to tone og to volume kontroller.

Yderligere information

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flot el-guitar i farven transparent blue burst”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter