Joyo GEM BOX III guitar-multieffekt-pedalboard

DKK2.999,00

Kategori:

Beskrivelse

  • Mange guitareffekter i en pedal
  • Med indbygget looper
  • Indbygget rytmeboks
  • Med IR loader

Gem Box III er en guitar multi-effektprocessor fra JOYO. Den er baseret på den populære Gem Box II, som har fået nogle store opgraderinger og er nu blevet relanceret i en forbedret udgave.
Du får nu 157 forskellige effekter at arbejde med samt 61 amp-simuleringer. Du får alle de essentielle guitareffekter såsom distortion, overdrive, noise gate, equalizer, chorus, flanger, phaser, delay og reverb. Derudover har Gem Box III indbygget rytmeboks med 40 forskellige rytmer, som du kan bruge til at jamme med eller som hjælpemiddel i din sangskrivning. Du får tillige 10 forskellige metronom-rytmer med tap tempo, som du kan bruge til at øve med.

Enkeltmands orkester

En indbygget 52 sekunders guitarlooper med ubegrænsede overdubs giver dig mulighed for at optage riffs og rytmer og bruge disse til at lave flotte 2-stemmige guitarstykker eller til at lægge en rytmeguitar under dit solospil.

Lav din helt egen lyd

Gem Box III har 300 forudindstillede effektlyde, hvoraf du kan bruge de 150 til effekter, som du selv kan lave og gemme. Når du opretter en ny lyd, giver Gem Box III dig 9 effektkategorier, som du kan dykke ned i. Du får FX-modul, forvrængning, amp simulation, noise gate, equalizer, modulation, delay & reverb. Hver effektkategori indeholder flere effekttyper, som du kan kombinere for at lave din helt egen guitarlyd. En indbygget expression-pedal kan bruges til at justere lydstyrken, eller du kan programmere den til at styre forskellige effektparametre.

Brug Gem Box III alle steder

Joyo Gem Box III er kompatibel med Joyo Studio softwaren, som du kan bruge til at uploade IR modeller til Gem Box III. Gem Box har 26 forudindstillede programpladser til IR og understøtter tredjeparts samples.

Gem Box III har endvidere en indbygget tuner, og den kan køre på enten en 9V 300mA strømforsyning (medfølger) eller batterier.

Yderligere information

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Joyo GEM BOX III guitar-multieffekt-pedalboard”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter