Joyo JF-317 Ironman Space Verb guitar-effekt-pedal

DKK449,00

Beskrivelse

  • Joyo Space Verb er en imponerende reverb-pedal
  • Med 4 klassiske rumklang-effekter indbygget
  • Smart låg/cover, der beskytter dine indstillinger

 

Denne pedal er en del af 3. generation af Joyos “Ironman”-serie. Disse pedaler er superkompakte uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Pedalens låg beskytter dine indstillinger, og den lille LED lyser gennem låget, når pedalen er aktiv, hvilket giver en cool, visuel effekt. Alle pedaler i Ironman mini-guitarpedal-serien bliver leveret med gummipuder og tilskåret 3M-velcro, så de let kan fastgøres på dit pedalboard.

JF-317 JOYO Space Verb er den første reverb-pedal fra JOYO. Du får fire klassiske reverb-effekter: Room, Hall, Church og Plate. Uanset om du foretrækker en kort, subtil reverb eller en lang og stor rumklang, så er du dækket ind med SpaceVerb.

Plate reverb gengiver rumklangseffekten fra de tidligste rumklangsenheder fra 60’erne og 70’erne og giver en subtil rumklangseffekt, som kan tilføre lidt liv til din guitarlyd.
Room-effekten giver en rumklangseffekt, som er meget lig den effekt, man får, når man spiller i et lille rum op til større værelser.
Hall-indstillingen giver dig en stor reverb-lyd med masser af kontrolmuligheder, så du kan dreje dig ind på lige den rumklangseffekt, du skal bruge.
Church-effekten giver en ekstremt detaljeret rumklangseffekt med realistiske refleksioner meget lig den effekt, man får, hvis man spiller i en kirke.

Ligesom alle Joyo pedaler har Joyo JF-317 Ironman Space Verb true bypass og et omfattende sæt kontrolmuligheder med Decay, Tone, Mode Selection og Mix drejeknapper.

Det kompakte design levner ikke plads til batteri, men kører på 9V DC adapter med negativ polaritet.

Indgange

  • 1 x stort jack

Udgange

  • 1 x stort jack

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Joyo JF-317 Ironman Space Verb guitar-effekt-pedal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter