Joyo JF-329 Ironloop loop-guitar-pedal

kr.599,00

Kategori:

Beskrivelse

  • Kompakt looper
  • Optagelsestid på op til 20 min.
  • Ubegrænsede overdubs

Hvis ikke JOYO JF-329 Iron Loop er den mindste looper-pedal på markedet, så er det i hvert fald tæt på. Men lad dig ikke narre af den lille pedal. Den vil snart blive kendt som en af de bedste loopere, du kan købe i dag, når du sammenligner pris og ydelse.

Den leveres med alle de standardfunktioner, som andre mini-loopere har. Du kan optage, overdubbe, fortryde og genoprette dine loops med en optagelsestid på op til 20 minutter. Når du har lagt et loop ind, viser en ring af lysende LED-indikatorer dig længden på det loop, du har optaget. LED’erne tæller derefter ned til begyndelsen af dit loop. Det gør det nemt at se, hvor du befinder dig i dit loop, hvilket er nyttigt, når du overdubber, så du altid kan være 100% sikker på, hvor i loopet du er kommet til. Et blik ned på pedalen, og du ved straks, hvor du befinder dig i dit loop.

Niveau-kontrollen giver dig mulighed for at bestemme, hvor højt loopets lyd skal være i forhold til lyden fra din guitar. Ironloop har ligesom alle Joyo pedaler true bypass, så din lyd forbliver intakt og uberørt af pedalen, og den leverer en ultrahøj lydkvalitet på 44,1 kHz/16bit, hvilket gør, at du får en fantastisk klar og autentisk gengivelse af dine riffs, licks & toner! Med en maksimal optagetid på 20 minutter vil du aldrig løbe tør for tid, og du kan tilføje et ubegrænset antal overdubs, så du kan spille i timevis.

Det kompakte design levner ikke plads til batteri, men kører på 9V DC adapter med negativ polaritet.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Joyo JF-329 Ironloop loop-guitar-pedal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter