Joyo JPA-863 transportabelt anlæg m/ 2 x trådløs mikrofon

kr.2.599,00

Beskrivelse

  • Kompakt og transportvenligt mikrofon anlæg
  • Leveres inkl. trådløs headset og håndholdt mikrofon
  • Indbygget bluetooth til afspilning af lyd/musik fra smartphone.
  • 4 kanals mixer til tilslutning af mikrofoner og instrumenter
  • Kraftig ydelse på 30 watt
  • 2-vejs højttaler med 10” basenhed og 3” diskant/mellemtone
  • Med teleskophåndtag og hjul
  • Mulighed for anbringelse på standard højttalerstativ

JPA-863 er et kompakt og transportvenligt mikrofon anlæg, som du kan anvende til en lang række forskellige formål. JPA-863’s transportable design med teleskophåndtag og hjul, samt dens lette vægt og batteridrift, gør den til en praktisk, mobil og brugervenlig løsning til møder, yoga, foredrag, idræt og undervisning.

JPA-863 er en komplet højttalerløsning, hvor forstærker, højttaler, mixer og modtageren til de 2 medfølgende trådløse mikrofoner er samlet i en enkelt enhed. Derudover er JPA-863 udrustet med et genopladeligt batteri, som gør det muligt at drive JPA-863 i op til 10 timer, uden at du behøver at være i nærheden af en stikkontakt.

Med JPA-863 får du et mikrofonanlæg, som indeholder en Class-D forstærker med en ydelse på 30 watt samt en 2-vejs højttaler, som er bygget op omkring en 10” bas og en 3” diskant/mellemtone enhed. Tilsammen leverer forstærker og højttaler en ensartet og klar lyd, som giver god taleforståelse og spredning i selv relativt store rum. JPA-863 leveres med henholdsvis en trådløs headset mikrofon og en trådløs håndholdt mikrofon, således at du allerede fra starten af har en brugsklar og samlet løsning, som er klar til brug fra dag ét.

JPA-863 betjenes i anlæggets mixer sektion, som er praktisk udlagt med 2 jack indgange til tilslutning af instrumenter og 2 mikrofonindgange til tilslutning af mikrofoner med kabel. Alle fire indgange er udrustet med volume kontroller, så man kan kontrollere lydniveauet på hver tilsluttede enhed separat, og der er tonekontroller på hver indgang, så man kan justere lydens bas og diskant niveau.

Hvis du skal afspille musik på JPA-863, så byder JPA-863 på 3 forskellige måder, hvorpå du kan gøre dette. En AUX indgang gør det muligt at tilslutte en musikafspiller direkte til JPA-863 via kabel, mens indbygget bluetooth gør det muligt at tilslutte en smartphone, trådløst, til JPA-863, så du kan afspille musik eller lydmateriale direkte fra din telefon. JPA-863 har også USB indgang, således at du kan afspille musik eller præindspillet lydmateriale direkte fra en USB nøgle.

Med JPA-863 får du en prisbillig, transportabel og brugervenlig lydløsning, som med de inkluderede trådløse mikrofoner, og mulighed for batteridrift samtidigt, byder på stor alsidighed og fleksibilitet.

Yderligere information

Vægt 18 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Joyo JPA-863 transportabelt anlæg m/ 2 x trådløs mikrofon”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter