Joyo R-06 O.M.B Looper/drum guitar-effekt-pedal

DKK999,00

Kategori:

Beskrivelse

  • Optagelsestid på op til 40 min.
  • Ubegrænsede overdubs
  • Indbygget trommemaskine med 49 trommerytmer
  • Kombineret looper/trommemaskine funktion

JOYO OMB er en 40 minutters looper med separat trommemaskine. I Looper tilstand får du automatisk justeringsfunktion og den kan tælle dig ind når du skal lave optagelse. Med 40 minutters optagelsestid har du mere end rigeligt at arbejde med og muligheden for ubegrænsede overdubs giver dig adgang til at tilføje layers, undo og redo lige så meget du har lyst.

I trommemaskine tilstand kan du vælge mellem 7 forskellige genrer hvor der er 7 forskellige trommerytmer i hver, der er masser af beats at vælge imellem. Tempo er justerbar og kan indstilles ved hjælp Tap tempoknappen. O.M.B synkroniserer selv dine optagede loops med trommerytmerne.

Brug JOYO O.M.B. som en selvstændig looper eller brug den som en kombineret looper/trommemaskine til at jamme med og udvikle ideer til nye sang og riffs.

For at gøre O.M.B mere synlig på pedalboardet har Joyo udrustet pedalen med LED lys på bunden og toppen af pedalhuset. Lyset kan styres via en kontakt på bagsiden af pedalen hvor der er 2 forskellige belysningstilstande som du kan vælge imellem, samt slukke hvis du har brug for at spare på batteriet.

Det kompakte design levner ikke plads til batteri, men kører på 9V DC-adapter med negativ polaritet (medfølger ikke).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Joyo R-06 O.M.B Looper/drum guitar-effekt-pedal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *



Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter