Ringway TB100 keyboard black

DKK1.299,00

Kategori:

Beskrivelse

  • 61 anslagsfølsomme tangenter i fuld størrelse
  • Perfekt til den lettere øvede og krævende begynder
  • Med 129 flotte PCM-lyde/instrumenter, 100 rytmer/styles
  • Leveres inkl. strømforsyning

 

Ringway TB100 er et arrangements keyboard med 61 anslagsfølsomme tangenter i fuld størrelse med 129 indbyggede lyde og 100 rytmer med akkompagnement. Derudover har TB100 2 stk. indbyggede højttalere på 6 watt og hovedtelefonudgang, så du kan øve og spille for dig selv, uden at alle behøver at lytte med.

Keyboardet har et bredt udvalg af lyde, så du altid kan finde den rette lyd til det, du vil spille. Du får bl.a. 8 klaverlyde og et stort udvalg af orgel-, guitar-, bas-, stryger-, blæseinstrument- og synthesizerlyde, som du kan bruge i din musik. Du får også adgang til at bruge effekter sammen med dine lyde, da TB100 både indeholder en rumklangs- og en chorus-effekt, som du kan bruge til at give lydene lidt ekstra klang.

TB100 har endvidere akkompagnements-funktion, så du får et helt backing band at spille sammen med, mens du spiller melodistemmen med højrehånd. I akkompagnementssektionen får du 100 forskellige stilarter at vælge imellem, og her er alt fra rock, pop, country og jazz/swing til latin, dance, disco og foxtrot.

Derudover har TB100 en række nyttige funktioner. Den har både split mode, så du kan dele keyboardet op i to dele og layer, så du kan lægge to lyde oveni hinanden. Transpose giver dig mulighed for at justere tonehøjden på keyboardet, henholdsvis en oktav og/eller ned i 12 halvtonetrin, og TB100 har tillige en stemmefunktion, så du kan stemme keyboardet til et akustisk klaver eller et andet instrument, som ikke lige er til at stemme.

TB100 har også en indbygget optager, så du kan optage det, du spiller, og gemme det, og du får også adgang til forskellige undervisningsfunktioner, så du hurtigt kan komme i gang med at spille.

Udgange

  • 1 x hovedtelefon-udgang (stort jack)

Yderligere information

Vægt 4.9 kg
Størrelse 94.5 × 30.4 × 10 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ringway TB100 keyboard black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter