Tilbud

Nux AC-60 akustisk guitar-forstærker

Original price was: kr.2.599,00.Current price is: kr.2.399,00.

Beskrivelse

  • 60 watt combo forstærker
  • Til akustisk guitar og vokal
  • Bluetooth
  • Android/IOS app med multieffekt, IR og rytmeboks/looper
  • Indbygget rumklang
  • Inkl. fodkontrol

Stageman AC60 er designet til at give en nøjagtig og naturlig lydgengivelse, når man skal forstærke en akustisk guitar og vokal. Forstærkeren er en combo forstærker på 60 watt med 6,5” og 1” højttalere. Frontpanelet har 2 kanaler, som hver især er optimeret til henholdsvis mikrofon og akustisk guitar. Begge kanaler har en 3-bånds tonekontrol med bas, mellemtone og diskant, så du kan finjustere lyden individuelt på hver kanal. Derudover er der en effektsektion med rumklang, som er tilpasset til vokal og guitar.

Via den medfølgende Stageman II app og forstærkerens indbyggede bluetooth får du adgang til AC-60s omfattende udvalg af funktioner. Via app’en kan du tilgå Stageman’s omfattende multieffekt sektion hvor du kan vælge imellem 12 effekter herunder chorus, delay, tape echo, modulation og reverb. Alle effekter kan tilpasses og du kan lægge forskellige effekter på kanal 1 og kanal 2. Du får også mulighed for at vælge imellem 8 forskellige IR impuls responser som du kan bruge til at give din guitar klang et ekstra løft. I app’en kan du også tilgå Stageman’s rytmeboks med 8 rytmer + metronom samt Stageman’s looper funktion.

På bagsiden af forstærkeren har NUX placeret en balanceret XLR DI-udgang og en line udgang, så du kan tilslutte Stageman 60 til et større lydanlæg eller en ekstra monitorhøjtaler. Du får effektloop, så du kan integrere dine eksterne effekter og en AUX minijack indgang, så du kan tilslutte en smartphone eller en anden ekstern lyd-enhed.

Yderligere information

Vægt 10 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nux AC-60 akustisk guitar-forstærker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter