Nux Cerberus guitar-multieffekt-pedalboard

DKK1.799,00

Kategori:

Beskrivelse

  • Programmerbar multieffekt til elguitar
  • 16 forskellige effekter, herunder analog overdrive/distortion
  • Anvender NUX eller tredjeparts IR Filer
  • Alternativ signalføring efter 4 kabelmetoden
  • Skal have 9V 1000mA strømforsyning (medfølger ikke)

Cerberus er en multieffekt pedal til elguitar med 16 forskellige effekter fordelt på fire effektgrupper (delay/reverb, modulation, analog distortion, analog overdrive). Cerberus er programmerbar og gør det muligt at gemme 128 af dine favoritlyde i 32 banker samtidigt med, at den åbner op for, at du kan få en bedre signalføring via 4 kabelmetoden.

Du kan enten vælge at bruge Cerberus som en selvstændig multieffekt-enhed, hvor du sammensætter og programmerer de forskellige effekter og gemmer dem i Cerberus’ interne hukommelse. Men du kan også vælge at integrere Cerberus med resten af dit udstyr og sætte den til at styre dine midi-effekter.

4 kabelmetoden

Man kan opnå en betydelig forbedring af sin guitarlyd, hvis man sørger for at adskille delay/reverb og modulationseffekter fra overdrive, distortion og kompressoreffekter. Delay, reverb, chorus, flanger og andre lignende effekter lyder simpelthen bedre, hvis effektsignalet bliver ført igennem forstærkerens effekt loops, mens forvrænger, kompressor og boost effekter lyder bedre, hvis de bliver placeret først i signalkæden – inden signalet går ind i forstærkeren. Ved at bruge 4 kabelmetoden gør Cerberus det muligt at placere forvrængereffekterne først i signalkæden, mens delay/reverb og modulationseffekterne har deres egen ud- og indgang, så de kan integreres i din forstærkers effektloop, dér hvor de hører hjemme. På den måde får du mulighed for at lave den samme type signalføring, som man vil bruge i større rack og studio effektopsætninger.

Effekter

Cerberus byder på 16 forskellige effekter, som er fordelt på 4 sektioner – drive, dist, mod og delay. Drive-sektionen byder på en klassisk ”Tube Screamer” lignende overdrive, mens dist indeholder en forvrænger, som er inspireret af den klassiske britiske guitarlyd.

Mod-sektionen indeholder Cerberus pedalens modulationseffekter, såsom tremolo, phaser, U-vibe samt 3 forskellige chorus effekter.

Delay-sektionen giver dig mulighed for at vælge imellem 3 forskellige ekko effekter. Du får en klassisk 1960’er tape delay med delay tid på op til 550 ms og en varm og organisk bucket brigade delay med delay tid på op til 400 ms. Derudover indeholder Cerberus en klassisk digital delay, som kan lave krystalklare ekkoer med max. delay tid på 800 ms.

Du får tillige 3 forskellige rumklangseffekter, herunder spring og plate reverb samt en stor og flot hall rumklang.

Impulse Response Loader

Cerberus har to udgange, hvor den ene udgang er højttalersimuleret og beregnet til at blive brugt til at forbinde Cerberus med en mixer eller et lydkort. Bruger du begge udgange, får du mulighed for at aktivere eller deaktivere højttalersimuleringen ved at trykke på Speaker Cab Sim-knappen. Derudover er der en hovedtelefonudgang, som ligeledes er højttalersimuleret.

Via Cerberus Editor software får du tillige mulighed for at downloade IR filer, herunder tredjeparts IR-filer til Cerberus og integrere disse i din effektopsætning.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nux Cerberus guitar-multieffekt-pedalboard”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter