Nux WK-520 el-klaver – med “Steinway Flygel” lyd

DKK6.599,00

Kategori:

Beskrivelse

 • Super-billigt el-klaver med 88 vægtede hammer tangenter
 • 300 indbyggede lyde
 • 100 rytmer med akkompagnement
 • Ny forbedret elektronik
 • Indbygget 10 watt stereo højttalersystem
 • Med optager
 • Komplet pedalsæt, nodeholder og stativ medfølger
 • Med samplet Steinway flygel klaverlyd
 • Indbygget Bluetooth og optagefunktion
 • 52 indbyggede klaver sange
 • 128 toners polyfoni
 • Indstilbar anslagsfølsomhed

Den store succes som NUX har haft med WK-310 har fået NUX til, at føje en endnu et elklaver til deres sortiment. WK-520 har en del af de egenskaber, som har gjort WK310 til et hit, men NUX har med WK-520 opgraderet elklaveret på en række punkter, som gør WK-520 til et attraktivt og prisbilligt bud på et fremragende elklaver i sin prisklasse. Med NUX WK-520 får du mulighed for, at tilegne dig et praktisk digitalt klaver, som kan levere en autentisk klaver oplevelse. WK-520 præsenterer sig i et lavt profileret, men alligevel stilfuldt design, som gør det nemt at integrere el-klaveret i en velindrettet stue. WK-520 er samtidigt så slankt designet, at det uden problemer kan placeres på et værelse eller tages med på kollegiet.

Fuldt pedalsæt, vægtede hammer tangenter og Steinway klaverlyd

Kvalitetsmæssigt udmærker WK-520 sig ved at byde på et fuldt pedalsæt, vægtede tangenter med skaleret hammer action og en klaverlyd, som Nux har hentet fra et af de mest legendariske klaverer, der nogensinde er blevet lavet – Steinway’s 9 fods koncertflygel. Klaverlyden er baseret på en omfattende sampling af Steinway flyglet, hvor hver tone er samplet ved 5 forskellige anslagsniveauer, hvilket garanterer, at du kan spille følsomt og udtryksfuldt på klaveret, og opleve at klaveret reagerer livligt og autentisk på dit spil. I modsætning til WK-310 har WK-520 fået den nye DREAM 5708 chip, som leverer en hurtigere og mere kraftfuld gengivelse af elklaverets lyde. Du får således med WK-520, ikke kun flere funktioner og lyde, men også et mere vellydende elklaver med dybere og mere transparente klange.

Du får det samme fuldt vægtede 88-tangenters klaviatur som på WK-310, som er baseret på vægtede Hammer Action tangenter, men på WK-520 er klaviaturet monteret i en metal ramme, som sikrer en mere stabil spilleoplevelse. De vægtede Hammer Action tangenter er konstrueret på en sådan måde, at tangenterne i klaviaturet har tyngde og yder en smule modstand, når man trykker tangenterne ned. Denne egenskab har Nux hentet fra akustiske klaverer og flygler, og det er en egenskab, som mange klaverlærere sætter pris på, at et el-klaver har. Det er perfekt til den vordende pianist, som er i gang med at opbygge sin fingerteknik, da det gør overgangen til et akustisk klaver meget nemmere.

Indbyggede rytmer og akkompagnement

Udover at have mere end dobbelt så mange lyde som WK-310, så er WK-520 også udrustet med rytme og akkompagnements funktion, således at WK-520 kan fungere som et keyboard. Ligesom på et keyboard kan du bruge WK-520 til at spille alskens sange indenfor en lang række stilarter, mens WK-520 automatisk generer et akkompagnement med trommer, bas og en lang række instrumenter. Med Auto Chord funktionen kan du endda spille komplette sange fra start til slut, uden at bruge mere end 2-3 fingre.

El-klaver med moderne og brugbare muligheder

Nux WK-520 er udrustet med alle de funktioner, som man skal bruge i et elklaver, og som man normalt vil forventet, at et elklaver skal have. Det vil sige, at du får dual keyboard, så du kan splitte el-klaveret op i 2 dele (perfekt til en lærer/elev undervisnings situation). Layer – så du kan lægge 2 toner oveni hinanden og spille dem samtidigt. Du får indbygget metronom, ekko og rumklangs effekter, som du kan bruge til at skabe en autentisk rumfornemmelse med.

Hvis du vil optage dine melodier og sange, så kan du ligeledes gøre dette. WK-520 har en enkel og letbetjenbar optagefunktion, så du kan optage dine sange, og lytte til dem efterfølgende. For den nystartede pianist er denne funktion rigtig nyttig, da man får bedre mulighed for, at følge med efterhånden, som man bliver bedre til at spille på klaveret.

Omfattende tilslutnings muligheder

Indbygget Bluetooth 4 giver dig mulighed for, at tilslutte trådløst til en smartphone eller tablet, for derigennem at få adgang alle de klaver- og undervisnings app’s, (f.eks. Pianomate via Google Play) man i dag kan benytte sig af, for at understøtte sit klaverspil, og for at fremme indlæringen. Derudover har WK-520 indbygget USB udgang til tilslutning til computer, samt AUX indgang til tilslutning af ekstern musikafspiller. Der er Line Out, så man har mulighed for at tilslutte WK520 til et eksternt anlæg, hvis man får brug for at forstærke WK520 yderligere op. Der er desuden 2 hovedtelefon udgange, så man kan side og øve og spille sammen med en anden.

Yderligere information

Vægt 48.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nux WK-520 el-klaver – med “Steinway Flygel” lyd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter