Ringway TG8852 rosewood el-klaver rosewood

DKK3.999,00

Kategori:

Beskrivelse

  • El-klaver med 88 semi-vægtede, anslagsfølsomme tangenter i fuld størrelse
  • Har 475 flotte PCM lyde samt 11 trommesæt
  • Indbygget akkompagnement funktioner med 203 styles/rytmer
  • Leveres komplet med ben, 3 pedaler, bagplade og strømforsyning

TG8852 er det billigste elklaver, Ringway laver, som har fuldt 88 tangenters klaviatur, vægtede tangenter og et komplet sæt pedaler. Via dets komplette 88 tangenters klaviatur, kraftige højttalersystem, og en levende og autentisk klaverlyd, er TG8852 et af de bedste elklaverer i sin prisklasse.

Ringway TG8852 klaverets 475 lyde er baserede på PCM sampling teknologi. Ringway har, via avanceret digital teknik, optaget lyden af de bedste akustiske klaverer og har placeret disse i TG8852. Ved at bruge stereo-bølgeformer og ved at sample hver lyd, ved tre forskellige anslagsstyrker, skaber Ringway en dyb, rig og mere rummelig lyd, som reagerer autentisk og musikalsk på dit spil. Derudover er der mulighed for at justere anslagsfølsomheden mellem low, normal og high, så pianisten kan tilpasse anslagsfølsomheden til lige det anslag, som han/hun foretrækker.

Der er indbygget akkompagnement’s funktion med over 200 styles/rytmer, som du kan benytte dig af, hvis du vil spille sange med rytmisk backing – ligesom på et arrangements keyboard.

Derudover er der flere forskellige lydindstillinger som f.eks. Volume, Tune, Arpeggio, Dual, Grand Piano og Transponering. Der er 8 rumklangs og 13 Chorus effekter samt rytmekontroller til styring af akkompagnementet, herunder Synchro, Start/Stop, Intro/Ending, Fill in, Acc. Volume og one-touch. Der er tonekontrol (Bas og diskant), og derudover er der indbygget metronom og mulighed for at ændre på klaviaturets indstillinger via chord, full keyboard, harmony, layer, dual og split. Du får to hovedtelefon udgange, så man kan spille sammen og høre hinanden, f.eks en klaverlærer og en elev.

TG8852 indeholder også 10 demo-sange, 106 undervisnings-sange, optagefunktion og en akkord bog.

Med Ringway TG8852 får du et 88 tangenters elklaver med indbygget lydsystem, 32 toners polyfoni, 475 lyde, rumklang- og chorus effekter og indbygget metronom. Derudover får du dobbelthovedtelefon udgang, nodeholder og et komplet pedalsæt.
Ringway TG8852 kan problemfrit tilsluttes en computer via USB, og leveres inklusiv strømforsyning.

Indgange

  • 1 x stort jack

Udgange

  • 1 x stort jack
  • 2 x hovedtelefon-udgang (stort jack)

Andre porte

  • USB B (to host)

Yderligere information

Vægt 50 kg
Størrelse 45 × 136 × 84 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ringway TG8852 rosewood el-klaver rosewood”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter