Tilbud

Santana Double Trouble

Original price was: kr.12.999,00.Current price is: kr.10.999,00.

Beskrivelse

  • Doubleneck med baritone nederst
  • Electric Guitars Signature model
  • Skabt sammen med Søren Andersen og Mika Vandborg

Double Trouble

Du har nu en enestående mulighed for at erhverve dig et stykke dansk rockhistorie – nemlig denne Electric Guitars signature model, der bærer navnet, Double Trouble!

Signature guitar

Double Trouble er en signature model, som er konstrueret og designet i et tæt samarbejde mellem den danske guitarproducent, Santana Guitars og de to guitarekvilibrister, Mika Vandborg og Søren Andersen, som er drivkræfterne bag det legendariske rockband, Electric Guitars.

2 i én

Double Trouble er en dobbelthalset elguitar med en helt almindelig 6 strenget øvre del, som har samme mensur (strengelængde) som en helt almindelig elguitar. Samt en nedre del, som er en baritone elguitar med lang mensur, så den er super spilbar selvom den, som udgangspunkt, er stemt i H.
Dermed har du muligheden for at spille de helt tunge riffs på den nedre del og derefter kaste dig over en heltesolo på den øvre – helt uden at skulle skifte guitar undervejs.

Mika Vandborg og Søren Andersen

Dette monster af en guitar kom til verden på opfordring fra to af Danmarks allerstørste guitarstjerner, nemlig Søren Andersen og Mika Vandborg.
Mika og Søren oplevede tit udfordringen med at spille numre, som krævede guitarer, der var stemt kraftigt ned eller deciderede baritone guitarer, men samtidigt skulle indeholde de heftige guitarsoli, som publikum forventer af dem. Derfor kontaktede de Santana Guitars, for at foreslå konceptet med en kombineret bariton og almindelig elguitar i stedet for den langt mere kendte kombination med en 12 strenget og en 6 strenget – og således startede projektet med Double Trouble. Som uden tvivl vil få en markant plads i den danske rockhistorie.
Søren Andersen og Mika Vandborg har været i tæt samarbejde med Santana Guitars hele vejen fra idéen opstod. De har været de drivende kræfter både under hele konstruktions- og designfasen samt i forhold til guitarens tekniske specifikationer. Lakken var også kun lige nøjagtigt tørret, førend Mika og Søren tog de to første prototyper af Double Trouble med på på deres store Danmarks tour.

Fyldig bund og luftig top

Offset kroppen på Double Trouble er lavet af amerikansk lindetræ, også kendt som basswood. Basswood er kendt for en kraftig bund, en fremtrædende mellemtone, men også en luftig og blød diskant, som samarbejder godt med de 4 stacked, high output P90 pickupper, som guitaren er monteret med. En anden årsag til, at Santana Guitars har valgt at benytte basswood er, at det er en forholdsvis let træsort, som er medvirkende til at holde guitarens samlede vægt nede.
Halsen er lavet af ahorntræ med en behagelig C profil og monteret med et gribebræt i mørk palisander (Rosewood) med medium/jumbo bånd og en radius på 12″.
For at opnå bedst mulig stemmestabilitet, er Double Trouble monteret med låsbare stemmeskruer, saddel af ben samt Tune ‘o Matic bro og stopbar. Da double Trouble er en ægte rock ‘n roll arbejdshest, bliver den naturligvis leveret i en stødsikker Santana guitarkasse, så den er klar til mange timer på landevejen.

Problemknuser

Double Trouble er en guitar, som henvender sig til en bred skare af guitarister, da den løser et problem som mange slås med. Nemlig udfordringen med både at spille tungt og dybt, men samtidig at skulle kunne spille en solo. Tonalt dækker guitaren hele spektret fra en lækker, fyldig og ren guitarlyd og til den heftigt forvrængede metal lyd. De monterede P90 pickupper er stacked, hvilket betyder, at de både er støjsvage og højtydende på samme tid.

Yderligere information

Vægt 10 kg
Størrelse 111 × 52 × 4 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Santana Double Trouble”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter