Tilbud

Santana Player D10 (Natur)

Original price was: kr.1.699,00.Current price is: kr.999,00.

Santana Player D10 har den klassiske og velkendte tone som gør den stålstrengede westernguitar til så eftertragtet og populær.

Beskrivelse

  • Stor lyd med skalloperede spander fra Santana
  • Guitar til en lille pris og med stor klang
  • Massivt dæk i sitka gran
  • Populær kropsform
  • Flot satin finish

Klassisk akustisk klang

Hvis du vælger Santana Player D10 får du en 6-strenget westernguitar med en umiddelbar og genkendelig klang som bygget i et design der tager udgangspunkt i den klassiske kombination af massivt sitka gran og mahogni. Det massive dæk er essentielt for en god westernguitar og gør det muligt at skabe en westernguitar som bliver ved med at udvikle sig – klangen vil med årene blive fyldigere, mere defineret og mere karakteristisk. Ja. Jo mere du spiller på den jo bedre vil den faktisk lyde. Så udforsk et instrument, der ikke kun vil forblive hos dig i mange år, men et instrument, der vil hjælpe dig med at trives med, selv, at spille musik.

Santana Player D10 har den klassiske og velkendte tone som gør den stålstrengede westernguitar til så eftertragtet og populær. Guitarister og sanger/sangskrivere værdsætter westernguitaren for dens lækre dynamik, såvel som dens autentiske varme og karakteristiske punch. Santana D10 kan klare næsten alt så den kan følge dig ud i musikkens verden uanset om det er viser, blues, rock eller pop du vil spille.

Yderligere information

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Santana Player D10 (Natur)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter