Santana R32 Black Gloss Western guitar med pickup

kr.2.599,00

Beskrivelse

  • Akustisk westernguitar med indbygget mikrofon
  • Roundback ”Ovation” model
  • Stor lyd med skalloperede spander fra Santana
  • Guitar til en lille pris og med stor klang
  • Indbygget stemmeapparat
  • Massivt dæk i sitka gran

Med Santana R32 får du adgang til et klassiskt amerikansk western-guitar design, som især er udbredt blandt sangskriver og folk guitarister, men som også er særdeles anvendt indenfor 70’ernes og 80’ernes power rock. Designet er baseret på den karakteristiske buede krop, som er udført i et kunststof materiale hvorpå der er monteret et dæk i granfiner. Denne konstruktions metode giver en guitar med en meget harmonisk og afbalanceret klang, som samtidigt er meget behagelig og let at spille på.

R32 er bygget med et dæk i massivt sitka gran som er monteret på en ”skål” som er lavet af kunststof. Det massive dæk er essentielt for en god westernguitar og gør det muligt at skabe en westernguitar som bliver ved med at udvikle sig – klangen vil med årene blive fyldigere, mere defineret og mere karakteristisk. Ja. Jo mere du spiller på den jo bedre vil den faktisk lyde. Så udforsk et instrument, der ikke kun vil forblive hos dig i mange år, men et instrument, der vil hjælpe dig med at trives med, selv, at spille musik. Skålen som udgør guitaren bund og sider gør det muligt at anvende guitaren i sammenhænge hvor der spilles meget højt. I sådanne situationer ville en almindelig guitar hurtigt begynde at hyle og producere feedback men det er R32 væsentligt bedre til at håndtere. Så hvis du skal bruge en akustisk guitar til dit rockband så er R32 særdeles velegnet.

Til scenen og hjemmestudiet

Med Santana’s nyeste mikrofonsystem er R32 Superb forberedt til at du kan præsentere din musik for et publikum eller dyrke din musik sammen med andre. Du skal blot tilslutte R32 Superb til et PA eller en akustisk forstærker. Og det indbyggede mikrofonsystem giver dig ligeledes adgang til at supplere dit guitar køb med et lydkort så du kan indspille din musik på computer. Santana’s mikrofon system fanger præcist og autentisk al den akustiske magi som guitaren producerer og leverer en naturlig akustisk tone. Du går ikke på kompromis med guitarens rige, dynamiske tone og klassiske akustiske klang. Og du kan nemt forme din tone efter dine egne personlige præferencer med den indbyggede tonekontrol samt MIC kontrollen som giver dig adgang til at balancere klangen mellem R32’s piezo mikrofon og den akustiske mikrofon som sidder inde i klangkassen.

Yderligere information

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Santana R32 Black Gloss Western guitar med pickup”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter