Santana Superb D86 (brown burst)

kr.3.499,00

Santana Superb D86 (brown burst)

Beskrivelse

  • 12-strenget akustisk westernguitar med indbygget mikrofon
  • Stor lyd med skalloperede spander fra Santana
  • Guitar til en lille pris og med stor klang
  • Indbygget stemmeapparat
  • Massivt dæk i sitka gran
  • Dreadnought kropsform
  • Flot satin finish

Klassisk akustisk klang

Hvis du vælger Santana D86 får du en 12-strenget westernguitar med en umiddelbar og genkendelig klang. Design der tager udgangspunkt i den klassiske kombination af massivt sitka gran og mahogni. Det massive dæk er essentielt for en god westernguitar og gør det muligt at skabe en westernguitar som bliver ved med at udvikle sig. Klangen vil med årene blive fyldigere, mere defineret og mere karakteristisk.
Så udforsk et instrument, der ikke kun vil forblive hos dig i mange år, men et instrument, der vil hjælpe dig med at trives med, selv, at spille musik.

Santana D86 har den klassiske og velkendte tone som gør den stålstrengede westernguitar til så eftertragtet og populær. Guitarister og sanger/sangskrivere værdsætter westernguitaren for dens lækre dynamik, såvel som dens autentiske varme og karakteristiske punch. Santana D86 kan klare næsten alt så den kan følge dig ud i musikkens verden uanset om det er viser, blues, rock eller pop du vil spille.

Til scenen og hjemmestudiet

Med Santana’s nyeste mikrofonsystem er D86 Superb forberedt til at du kan præsentere din musik for et publikum eller dyrke din musik sammen med andre. Du skal blot tilslutte D86 Superb til et PA eller en akustisk forstærker.

Og det indbyggede mikrofonsystem giver dig ligeledes adgang til at supplere dit guitar køb med et lydkort så du kan indspille din musik på computer. Santana’s mikrofon system fanger præcist og autentisk al den akustiske magi. Du går ikke på kompromis med guitarens rige, dynamiske tone og klassiske akustiske klang. Du kan nemt forme din tone efter dine egne personlige præferencer med den indbyggede tonekontrol samt MIC kontrollen som giver dig adgang til at balancere klangen mellem piezo mikrofon og den akustiske mikrofon som sidder inde i klangkassen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Santana Superb D86 (brown burst)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter