Santana Superb D92 Reverb (Natur)

kr.3.999,00

Santana Superb D92 Reverb (Natur)

Beskrivelse

  • Akustisk westernguitar med indbygget mikrofon
  • D92 giver mulighed for delay og reverb uden forstærker
  • Afspil musik via bluetooth direkte på guitaren
  • Stor lyd med skalloperede spander fra Santana
  • Westernguitar med cutaway
  • Guitar til en lille pris og med stor klang
  • Massivt dæk i Sitka gran
  • Dreadnought kropsform
  • Flot satin finish
  • Klassisk akustisk klang

Når du vælger Santana D92 får du en 6-strenget westernguitar med en umiddelbar og genkendelig klang, som er bygget i et design, der tager udgangspunkt i den klassiske kombination af massivt Sitka gran og mahogni. Det massive dæk er essentielt for en god westernguitar og gør det muligt at skabe en westernguitar, som bliver ved med at udvikle sig – klangen vil med årene blive fyldigere, mere defineret og mere karakteristisk. Ja, jo mere du spiller på den, jo bedre vil den faktisk lyde. Så udforsk et instrument, der ikke kun vil forblive hos dig i mange år, men et instrument, der vil hjælpe dig med at trives med, selv, at spille musik.

At spille guitar i et vellydende rum kan give en særdeles inspirerende og spændende spilleoplevelse – langt mere fornøjelig end at spille i et tørt rum som f.eks. en stue, et kontor eller et lyddødt værelse. Santana D92 giver dig mulighed for at spille i mere levende rum, uanset hvor du befinder dig, uden at du skal bruge ekstern forstærkning eller effektpedaler – det hele ligger i guitaren. Uanset om du øver, komponerer, indspiller eller bare spiller for sjov, vil du med D92’ens onboard rumklang og delay kunne skabe en rigere og mere levende klang, som vil inspirere dig til at spille bedre, længere og med mere kreativitet. Når du først har prøvet det, vil du aldrig gå tilbage til en ”almindelig” akustisk guitar igen. Og så kan du endda afspille backing tracks på guitaren, helt uden brug af kabel.

Højtlydende, pågående og traditionel

Leder du efter en guitar med mere ”oomph”? Så giver Santana D92 dig netop dette. Den har en traditionel dreadnought-krop, som er et gammelt western-guitardesign, der har bevist sit værd i årtier. Dreadnought-modellen er det mest succesrige og udbredte design i guitarverdenen, og er i dag så efterspurgt, at over 90% af alle vestlige guitarer er bygget efter denne opskrift. Dreadnought western guitarer har en kraftfuld volumen med en naturlig dyb bas og en sprød diskant. Den klare mellemtone reagerer lige godt på valg og fingersætning. Det solide Sitka deck giver en dejlig blød tone med en blød respons og gør samtidig guitaren dejlig let. En ideel kombination for en begynder, der leder efter sit første instrument.

Valget af mahogni på bunden og siderne giver guitaren en flot og varm fremtoning. Mahogni tilføjer også en karakteristisk overtonerig lyd i mellemtonen, som komplementerer det massive Sitka-dæk meget godt. D92 inkluderer også et gribebræt og bro af palisander, ægte knoglesadel og bro og gode støbte stemmeskruer.

Til scenen og hjemmestudiet

Med Santanas nyeste mikrofonsystem er D92 Superb forberedt til, at du kan præsentere din musik for et publikum eller dyrke din musik sammen med andre. Du skal blot tilslutte D92 Superb til et PA eller en akustisk forstærker. Som noget unikt for Santana D92 kan du derudover krydre din lyd med delay og reverb OG du kan afspille baggrundsspor, som du kan jamme til, direkte på guitaren, via bluetooth.
Santana’s mikrofon system fanger præcist og autentisk al den akustiske magi, som guitaren producerer, og leverer en naturlig akustisk tone. Du går ikke på kompromis med guitarens rige, dynamiske tone og klassiske akustiske klang.

 

Yderligere information

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Santana Superb D92 Reverb (Natur)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter