Tilbud

Sire Marcus Miller el-bas, 6-strenget transparent blue burst

DKK9.299,00 DKK8.999,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

  • Skabt i tæt samarbejde med bas-legenden Marcus Miller
  • Monteret med et vellydende og meget alsidigt aktivt pickup-system
  • 6-strenget elbas med 889 mm strengelængde
  • Ibenholt gribebræt med afrundet gribebræt/hals overgang
  • Lavet i premium træ, som man oftest kun bruges til dyrere instrumenter
  • Flot finish og høj kvalitet

Marcus Miller M7-6 er en 6-strenget elbas, som Sire har udviklet i samarbejde med den amerikanske bassist og komponist Marcus Miller. De fleste af os kender Marcus Miller som bassist for Miles Davis, Aretha Franklin, Michael Jackson, Paul Simon, David Sanborn og George Benson eller som komponist for bl.a. Jay-Z. Hvad mange dog ikke umiddelbart ved er, at Marcus Miller også har været en drivende faktor inden for udviklingen og fremstillingen af elbasser, og i den forbindelse har han blandt andet været brugt af mange velrenommerede producenter som Fender og Sadowsky. Han har nu slået sig sammen med Sire for at udvikle og producere en helt ny serie af elbasser, som har fået en imponerende god modtagelse blandt bassister og anmeldere.

Konstruktion

Marcus Miller M7-6 er baseret på et stilfuldt design, som giver bassen en god balance, uanset om du står op eller sidder ned. Kroppen er lavet i nordamerikansk elletræ, som leverer en stærk, klar og fyldig klang med en kødfuld mellemtone og veldefineret bas. Oven på elletræskroppen er der lagt en top i massiv ahorn, som udover at det ser rigtigt flot ud, tilfører bassen en ekstra klarhed, som gør tonen i Marcus Miller M7 livligere.
Halsen er lavet af 5 stykker ahorn og mahogni, som giver halsen hårdhed og styrke, minimerer bevægelser i halsen og giver en stabil og god spillefornemmelse, og som samtidig giver bassen en vedholdende tone. Halsen er udrustet med et palisander-gribebræt, som er lavet med en fladere 12” radius, som tilgodeser den moderne bassists spillestil.

Marcus Miller M7-6 har en basbro, som grundlæggende er baseret på et design, vi kender fra elbasser fra 60’erne. Med tøndeformede sadler, som er individuelt justerbare, og med mulighed for at vælge, om strengene skal føres igennem kroppen eller broen, får du mulighed for at ændre i bassens opsætning, og på den måde påvirke dens lydkarakter. Heavy Mass standard broen, som strengene er forankret i, er specialudviklet på Marcus Millers anmodning, og kan bedst karakteriseres som en moderne basbro med usædvanligt høj masse. Denne massive konstruktion giver en bedre overførsel af strengenes svingninger og giver en fyldig lyd med et kraftigt anslag. Derudover har Marcus Miller bestemt, at strengene skal føres igennem kroppen, hvilket yderligere giver M7-elbassen en strammere, mere præcis og stabil tone.

Elektronik

Pickup-konfigurationen på Marcus Miller M7-6 består af to Marcus Miller Pure-H Revolution humbucker-pickupper, som Sire har udviklet sammen med Marcus Miller, for at give bassen en fyldig tone med stor gennemslagskraft. Marcus Miller Pure-H humbucker-pickupperne er forbundet til Sire’s Marcus Heritage-3 forforstærker, som tilbyder et helt unikt udvalg af muligheder, for at påvirke bassens tone. Brugen af 2 stk. 9V-batterier gør det muligt for bassisten at opnå et stærkt og kraftigt signal, uden at bassens lyd bliver presset eller unaturlig. Med en indbygget 3-bånds tonekontrol med bas, mellemtone og diskant får du fuld kontrol over dit toneområde, så du kan tilpasse bassens lyd til enhver musikstil. Mellemtonekontrollen har indbygget sweep, så du selv kan bestemme, hvor i mellemtoneområdet (200 Hz til 1 kHz) mellemtonekontrollen skal tage fat.

Yderligere information

Vægt 6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sire Marcus Miller el-bas, 6-strenget transparent blue burst”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter