Tilbud

Studiologic Numa Concert stage piano

DKK9.790,00 DKK8.395,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

  • 88-tangenters Fatar klaviatur
  • Omfattende MIDI-controller funktioner
  • Pitch og modulation hjul

Studiologic er kendt for deres højkvalitets-keyboards og deres eftertragtede Fatar klaviaturer. Nu udvider Studiologic deres udvalg med Numa Concert – et fantastisk 88-tangenters stagepiano og MIDI-controller med Fatars nyeste, fuldt vægtede TP/40WOOD Graded Hammer Action klaviatur med Ivory Touch, som leverer den præcise og autentiske spillefornemmelse, man får i et akustisk flygel.

Fatars bedste klaviatur

Med Studiologic Numa Concert får du Fatars TP/40WOOD klaviatur, som ud over at være Fatars nyeste klaviatur også er det bedste klaviatur, man kan få fra Fatar. Klaviaturet er opbygget med gradueret hammer-anslag og hvide trætangenter. Det giver dig det naturlige udtryk og den dejlige spilleoplevelse, som et perfekt afbalanceret flygel leverer. Hver tangent har tre kontakter, som præcist opfanger nuancerne i dit spil lige fra sart pianissimo til bombastisk fortissimo.

Flygellyde med både ramme- og sympati-resonans

Numa Concert er udrustet med 12 lyde, som ud over 2 klaverlyde og 3 elklaverlyde også omfatter klavinet-, orgel-, pad- og bas-lyde. Klaverlydene er baseret på omfattende flygel-samplinger, hvor Studiologic ved hjælp af professionelt udstyr, klaver-teknikere og professionelle pianister nøje har kortlagt alle flyglets 88 tangenter og har optaget disse ved ni forskellige dynamiske niveauer (fra pianissimo til fortissimo) med henblik på at bruge disse i Numa Concert. For at skabe en ekstra realistisk flygelklang i Numa Concert har Studiologic udrustet stagepianoet med fysisk modelling, som både tilføjer resonansen fra flyglets ramme og strengenes sympati-resonans til klaverets klang.

 

Inkluderet:

  • Music stand
  • sustain pedal

 

Yderligere information

Vægt 25 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Studiologic Numa Concert stage piano”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter