Tilbud

Thornton E208 PA-anlæg

kr.1.799,00

Beskrivelse

  • Komplet lydanlæg
  • 2 x 50 watt RMS
  • 6 kanals mixer
  • Tilslut mikrofoner, instrumenter og musikafspillere
  • Indbygget MP3 afspiller
  • Med ekko
  • Frekvens respons på 20 HZ til 20 KHz

Thornton E208 er et transportabelt og brugervenligt højttaler anlæg til solo musikere, foredragsholdere, undervisere og mindre festarrangementer. Anlægget indeholder en kombineret mixer og forstærker, samt 2 højttalere med hver deres 8” bashøjttaler og 1” diskant enhed, samt de kabler du skal bruge til at forbinde højttalerne med mixer/forstærkeren. Hele anlægget er udført i et praktisk kuffertdesign, som gør højttaler anlægget rigtigt nemt at håndtere og transportere.

Thornton E208 PA-anlæg – Praktisk og nemt

E208 er lavet til dem der søger en praktisk og vellydende løsning til deres lydbehov. E208 er perfekt, til at optræde med, eller som en transportabel lydløsning til foredrag, skoler eller til fest. Højttalerne kan monteres på almindelige standard højttalerstativer, og anlægget kan levere tydelig og tilstedeværende lyd.

Gode tilslutningsmuligheder

6-kanals mixeren byder på alle de tilslutningsmuligheder du skal bruge. Der er 2 XLR/line indgange, som du kan tilslutte mikrofoner og instrumenter til, og derudover er der 2 stereoindgange til tilslutning af et keyboard/elklaver, smartphone eller forskelligt DJ udstyr. Derudover får du også en indbygget MP3-afspiller, der kan afspille musik direkte fra SD-kort eller USB.

Yderligere information

Vægt 17 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Thornton E208 PA-anlæg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter