Tyma G-26E western-guitar

DKK3.999,00

Beskrivelse

  • Højkvalitets westernguitar
  • Elegant Grand Auditorium model
  • Engelmann gran dæk
  • Indbygget mikrofon system
  • Leveres med D’addario EXP16 strenge påmonteret
  • Inklusiv kraftig transporttaske og rem.

G-26E fra Tyma er en 6-strenget westernguitar som er udrustet med indbygget mikrofon og cutaway. G-26E er et eksklusivt og udsøgt instrument, som byder på egenskaber, som vi sjældent ser i denne prisklasse, herunder massivt Engelmann gran dæk, sadel og bro i ben, og en flot højglans lakering.

Dens klassiske Grand Auditorium størrelse betyder, at guitaren er en smule mindre end en dreadnought. Dette gør den velegnet til dem, som synes at en dreadnought er lidt for voldsom i størrelsen, eller dem der står meget op, når de spiller guitar. Grand Auditorium modellen er desuden lidt mere fokuseret i mellemtonen, hvilket gør den ekstra velegnet til fingerspil.

Tyma G-26E western-guitar

Bund og sider er udført i det usædvanligt smukke koa træ, mens dækket er konstrueret med et traditionelt ”X” spande design, som giver G-26E en højere volumen og en fyldigere tone. Western-guitaren udmærker sig især ved sit massive gran dæk i højkvalitets Engelmann. Engelmann gran udmærker sig ved sit flotte udseende, og en særdeles overtonerig og balanceret klang, som egner sig lige godt til fingerspil, akkord eller solo spil.

Tyma G-26E leveres med indbygget mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, som er placeret under broen. Har du brug for at forstærke guitaren, kan du således også gøre dette.

Yderligere information

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tyma G-26E western-guitar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter