Tyma V-2ME western-guitar

kr.2.999,00

Beskrivelse

  • Højkvalitets western-guitar
  • Dæk i massivt Engelmann gran
  • Inklusiv kraftig transporttaske og rem.
  • Indbygget mikrofonsystem
  • Leveres med Tyma TS1253 strenge påmonteret

V-2ME fra Tyma er en 6-strenget western-guitar, som er udrustet med indbygget mikrofon, og som er konstrueret med bund og sider i højtrykslamineret ibenholt, mens dækket er konstrueret med et traditionelt ”X” spande design. ”X” spande design giver V-2ME en høj volumen, og en fyldig tone, samtidigt med at det gør guitaren solid og stabil.

Klangkassen, som udelukkende er lavet i Engelman gran og ibenholt, giver V-2ME en fyldig og klar klang, med en god balance mellem de tynde og de tykke strenge. Massivt Engelmann gran giver mærkbart kraftigere overtoner, mere dynamik og er ideel til guitarister, der søger en mere kompleks tone. Valget af Grand Auditorium størrelse betyder, at guitaren er en smule mindre end en dreadnought, hvilket gør den velegnet til dem, som synes at en dreadnought er lidt for voldsom i størrelsen, eller dem der står meget op, når de spiller guitar. Grand Auditorium modellen er desuden lidt mere fokuseret i mellemtonen, hvilket gør den ekstra velegnet til fingerspil.

Tyma V-2ME leveres med indbygget mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, som er placeret under broen. Har du brug for at forstærke guitaren, kan du således også gøre dette.

Yderligere information

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tyma V-2ME western-guitar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter