Tilbud

Tyma V-3E MINI Spindrift western-guitar

kr.2.299,00

Beskrivelse

  • Rejseguitar med mikrofon
  • Mini guitar med 5,4 cm kortere strengelængde
  • Dæk i massivt sitka gran
  • Grand Auditorium kropsform
  • Inklusiv kraftig transporttaske og rem.
  • Indbygget mikrofonsystem
  • Leveres med Tyma TS1253 strenge påmonteret

V-3E Mini Spindrift fra Tyma er en 6-strenget rejse/børne western-guitar, som er udrustet med indbygget mikrofon, og som er konstrueret med bund og sider i mahogni. Den usædvanligt flotte Tyma V-3E Mini er højglans lakeret med et flot vand motiv, mens den gennemsigtige højglanslak på bund og sider lader det flotte mahogni træ fremstå varmt og naturligt. Dækket er konstrueret med et traditionelt ”X” spande design. ”X” spande design giver V-3 Mini Spindrift en høj volumen, og en fyldig tone, samtidigt med at det gør guitaren solid og stabil.

Klangkassen, som udelukkende er lavet i sitka gran og mahogni, giver V-3E Mini Spindrift en varm og overtonerig klang, med en god balance mellem de tynde og de tykke strenge. Massivt sitka gran på dækket giver guitaren mere volume og klarhed, mens det massive dæk betyder at guitaren vil udvikle endnu mere klang efterhånden, som guitaren bliver tilspillet, en egenskab som du ikke får i guitarer med gran finer dæk.

Dens mindre krop og korte strengelængde, som er 54 mm kortere end en fuldstørrelses western-guitar, gør den særdeles velegnet som rejseguitar eller til guitaristen der søger en guitar, som er nemmere at håndtere end en fuldstørrelses western-guitar. Dertil kommer at valget af Grand Auditorium størrelsen betyder, at guitaren er en smule mindre end en tilsvarende dreadnought model ville være, hvilket gør den velegnet til dem, som synes at en dreadnought er lidt for voldsom i størrelsen, eller dem der står meget op, når de spiller guitar. Grand Auditorium modellen er desuden lidt mere fokuseret i mellemtonen, hvilket gør den ekstra velegnet til fingerspil.

Tyma V-3 Mini Spindrift leveres med indbygget mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, som er placeret under broen. Har du brug for at forstærke guitaren, kan du således også gøre dette.

Yderligere information

Vægt 3,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tyma V-3E MINI Spindrift western-guitar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter