Arvada VIO-40 i 1/4 størrelse

kr.999,00

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

  • 1/4-størrelser violin med en flot lyd
  • Violinen passer til børn fra 6 til 7 år
  • God begynder-violin, som er let at komme i gang med
  • Violinen leveres med bue, transportkasse og harpiks

 

At anskaffe sig en violin kan være en voldsomt dyr affære, men vi har hos Guitaristen, via Danmusicpartner, ydet en indsats for at finde en producent, som kan producere dette fascinerende instrument i en ordentlig kvalitet, som sikrer indlæring og spilleglæde, men som samtidigt er til at betale. Efter nogen tid og mange overvejelser lykkedes det os at finde frem til Arvada, som fuldt ud opfylder de ønsker, vi havde.

Arvada VIO-40 er en velklingende 1/4 størrelses violin til en helt unik, billig pris. Den har en flot, fyldig og forholdsvis høj klang, er robust bygget og er dermed et rigtig godt valg til begynderen, den let øvede samt til skoler og institutioner.

Violinen er udført med et dæk i granfiner, mens sider og bag er udført i lindetræ. Gribebrættet er lavet i sortfarvet ahorn, og hovedet er monteret med gode følsomme stemmeskruer. VIO-40 violin leveres med foret transporttaske, harpiks og bue. Og inden afsendelse bliver violinens stol placeret, strengene bliver monteret, buen får harpiks, og violinen bliver kontrolleret.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arvada VIO-40 i 1/4 størrelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Du kunne også være interesseret i...Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter