Viva Dream W el-klaver wood

DKK2.999,00

Kategori:

Beskrivelse

  • El-klaver med 800 lyde
  • 3 flotte flygel lyde
  • 600 rytmer med akkompagnement
  • 88 anslagsfølsomme og hammervægtede tangenter
  • Akkompagnements funktion med ”en-finger” system
  • Indbygget USB. Til computer eller tablet
  • 2 hovedtelefon udgange
  • Indbygget metronom
  • Med split og dual

Viva Dream er et kompakt el-klaver, som er fyldt med lyde og egenskaber, som gør Viva Dream til et noget nær perfekt el-klaver til den nystartede pianist. Viva Dream forener el-klaver egenskaber med egenskaber og funktioner, som man normalt skal købe et arrangements keyboard for at få. Viva Dream præsenterer det i et kompakt, letanvendeligt og prisbilligt format.

Viva Dream er et 88-tangenters el-klaver, som udover et massivt antal lyde også er født med rytmesektion med 600 rytmer med tilhørende akkompagnement. Klaviaturet er anslagsfølsomt og hammervægtet, så den nystartede pianist kan opbygge en ordentlig teknik og få adgang til en spillefornemmelse, der ligner den som man får på et akustisk klaver. Til begynderen der primært er interesseret i at spille klaver, har Viva udrustet Viva Dream med 3 flotte flygellyde, og der er yderligere 5 klaver- og pianolyde, som man kan dykke ned i. Derudover er Dream udrustet med et lydbibliotek på yderligere 792 lyde, som omfatter alt lige fra strengeinstrumenter, orgler og slagtøj til blæseinstrumenter, strygere og synthesizer lyde. Så uanset om du spiller klassisk klaver, sjælfuld blues, medrivende pop og rock eller hypnotisk dance og EDM, så har Viva Dream lydende der passer til. Den indbyggede split funktion, gør det muligt at dele klaviaturet op i 2 del,e så der kan sidde 2 ved el-klaveret og spille samtidigt – nyttigt hvis lærer og elev skal bruge samme el-klaver. Dual funktionen gør det muligt at bruge 2 forskellige lyde samtidigt f.eks en klaverlyd med en underliggende strygelyd til en flot ballade.

Den indbyggede akkompagnements-sektion gør dette el-klaver særdeles velegnet som et instrument, som hele familien kan samles om. Man kan bruge el-klaveret til undervisning, og til at lære at spille klassisk musik, eller man kan bruge el-klaveret, som et decideret keyboard og spille populær rytmisk rock og pop via dets sang og akkompagnements funktioner. Du får 600 forskellige rytmer med akkompagnement, som gør det muligt at spille sange indenfor stort set alle stilarter. Du får et komplet backing band til de sange du vil spille, og du kan styre det hele med et par fingre på venstre hånd, mens du spiller melodistemmen med højre hånd. Med relativt få kendskaber til noder og akkorder kommer du hurtigt i gang med at spille alle dine favorit sange.

Viva Dream har 2 hovedtelefonudgange på forsiden, så der er mulighed for at 2 kan sidde og spille samtidigt uden at andre kan høre hvad der øves på. På bagsiden er der lydudgang, til tilslutning af el-klaveret til eksterne højttalere, og en lyd indgang til tilslutning af en smartphone, så man kan afspille musik via Viva Dreams indbyggede højttalere. Muligheden for at tilslutte Viva Dream til en computer/tablet (via USB udgangen) åbner op for, at du kan få adgang til masser af undervisningstilbud til indlæring og dygtiggørelse på keyboardet. F.eks tilbyder Mussila på klaver/keyboard undervisning til børn, via smartphone/tablet (ca. 60 kr. mdr), eller du kan med stor succes anvende PianoMarvel.com, som tilbyder et meget gennemtænkt og veltilrettelagt undervisningsforløb i klaverspil (30 dage gratis, herefter 110 kr mdr.). USB-udgangen gør det ligeledes muligt at bruge Viva Dream som midi-keyboard til computer.

Yderligere information

Vægt 30 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viva Dream W el-klaver wood”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter