Viva Neo el-klaver

kr.1.999,00

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

  1. Et kompakt el-klaver med stativ
  2. Enkelt at anvende med overskuelige funktioner
  3. Et godt klaver til en billig pris
  4. 61 anslagsfølsomme tangenter
  5. 300 lyde
  6. Brugsanvisning på dansk
  7. 300 rytmer med akkompagnement
  8. Indbygget metronom

Begynder digital piano

Viva Neo er et begynder digital piano, som er prisbilligt og kompakt. Det har egenskaber, som man normalt skal købe et keyboard for at få, og du får 61 anslagsfølsomme tangenter i fuld størrelse og indbyggede højttalere i et elegant og stilfuldt design, som inkluderer et stativ.

Den kompakte og elegante Viva Neo digital piano fanger øjet, og efterlader en med indtryk af, at man har med et kvalitetsinstrument at gøre. Med et enkelt, praktisk design med overskuelige knapper kan Viva Neo hurtigt tages i brug.

På trods af den kompakte størrelse indeholder Neo masser af lyde. Her får du alt lige fra en flot flygel lyd til en silkeblød elektrisk klaverlyd samt 298 andre lyde, som du kan benytte dig af. Viva Neo er også udrustet med rytme og akkompagnements funktion. Ligesom på et keyboard kan du bruge Neo til at spille alskens sange indenfor en lang række stilarter, mens Viva Neo automatisk generer et akkompagnement med trommer, bas og en lang række instrumenter. Med Auto Chord funktionen kan du endda spille komplette sange fra start til slut, uden at bruge mere end 2-3 fingre. En optagefunktion giver dig mulighed for at optage øvning, optrædener eller dine egne kompositioner, så du kan vende tilbage til dem eller dele dem med venner og familie.

Masser af undervisningstilbud

Muligheden for at tilslutte Viva Neo til en computer/tablet (via USB udgangen) åbner op for, at du kan få adgang til masser af undervisningstilbud til pianoet. F.eks tilbyder Mussila på klaver/keyboard undervisning til børn. Eller du kan med stor succes anvende PianoMarvel.com, som tilbyder et meget gennemtænkt undervisningsforløb i klaver spil. USB udgangen gør det ligeledes muligt at bruge Viva Neo som midi-keyboard til computer.

Viva Neo kommer med indbygget og bagrundsbelyst LCD display og indeholder både transponerings- og stemmefunktion. Derudover er Viva Neo udrustet med indbygget metronom samt split funktion, som gør det muligt at dele klaviaturet op i to ens dele, hvilket er nyttigt at have, hvis 2 personer skal spille på pianoet samtidigt. Dual funktionen gør det muligt at spille 2 forskellige lyde på klaviaturet samtidigt, f.eks kan du have en el-bas lyd i bassen, mens du har en vibraphone på resten af klaviaturet.

Med en dybde på kun 29,5 cm kræver Nova kun meget lidt plads, og med en vægt på 12 kg er el-klaveret let at anbringe eller flytte rundt på i hjemmet, og hvis du skal have det med ud at spille, så er Viva Nova bygget til at kunne klare dette.

Med Viva Neo får du et 61 tangenters el-klaver med indbygget højttaler system, 32 toners polyfoni, 300 lyde, 300 rytmer, vibrato, split, dual og indbygget metronom. Derudover får du hovedtelefon udgang, nodeholder, stativ og sustain pedal.

Viva Neo leveres inklusiv strømforsyning og dansk brugsanvisning.

Indgange

1 x fodpedal (stort jack)

Udgange

1 x hovedtelefon-udgang (stort jack)
1 x line out
1 x USB

Andre porte

USB B (to host)

Yderligere information

Vægt 21 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viva Neo el-klaver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter