Western Guitar – flotte farver med pickup, taske/rem

DKK2.999,00

Beskrivelse

  • Højkvalitets western-guitar
  • Dæk i massivt sitka gran
  • Inklusiv kraftig transporttaske og rem.
  • Indbygget mikrofonsystem
  • Leveres med D’Addario EXP16 strenge påmonteret

V-3E Popular fra Tyma er en 6-strenget western-guitar, som er udrustet med indbygget mikrofon, og som er konstrueret med bund og sider i mahogni. Den usædvanligt flotte Tyma V-3 er højglans lakeret med et flot kunst motiv på forsiden, mens den gennemsigtige højglanslak på bund og sider lader det flotte mahogni træ fremstå varmt og naturligt. Dækket er konstrueret med et traditionelt ”X” spande design. ”X” spande design giver V-3E Popular en høj volumen, og en fyldig tone, samtidigt med at det gør guitaren solid og stabil.

Klangkassen, som udelukkende er lavet i sitka gran og mahogni, giver V-3E Popular en varm og overtonerig klang, med en god balance mellem de tynde og de tykke strenge. Massivt sitka gran på dækket giver guitaren mere volume og klarhed, mens det massive dæk betyder at guitaren vil udvikle endnu mere klang efterhånden, som guitaren bliver tilspillet, en egenskab som du ikke får i guitarer med gran finer dæk.

Valget af Grand Auditorium størrelse betyder, at guitaren er en smule mindre end en dreadnought, hvilket gør den velegnet til dem, som synes at en dreadnought er lidt for voldsom i størrelsen, eller dem der står meget op, når de spiller guitar. Grand Auditorium modellen er desuden lidt mere fokuseret i mellemtonen, hvilket gør den ekstra velegnet til fingerspil.

Tyma V-3E Popular leveres med indbygget mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, som er placeret under broen. Har du brug for at forstærke guitaren, kan du således også gøre dette.

Yderligere information

Vægt 4,0 kg
Størrelse 110 × 50 × 10 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Western Guitar – flotte farver med pickup, taske/rem”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter