Tilbud

Donner HUSH-I silent (mahogni)

Original price was: kr.2.499,00.Current price is: kr.2.399,00.

Donner HUSH-I silent guitar

Beskrivelse

 • Donner HUSH-I silent guitar
 • Perfekt til øvning, live og på rejser
 • Indbygget preamp og piezo pickup
 • Kompakt, let og miljøvenlig
 • Komplet kit med gigbag, høretelefoner, tuner, rem og justérværktøj

Hovedløs og Uendelig

Den ultra-kompakte Donner HUSH-I er den perfekte guitar til rejser og øvning i stille miljøer, men også til øvelokalet og koncerter. Spil nærmest lydløst unplugged, tilslut de medfølgende høretelefoner for lækker guitarlyd, som kun du hører, eller sæt den til en forstærker eller PA-anlæg, hvis den skal være knap så ”silent”.

HUSH-I kan det hele!

Selvom det er en fuldskala guitar, så har den ikke noget hoved, og kroppen består primært af aftagelige stænger, som skal gøre det ud for en normal guitarkrop og dermed give dig følelsen og fordelene af at spille på en almindelig akustisk guitar. De aftagelige stænger og den meget kompakte klump træ, hvorpå al elektronikken og strengene er monteret på, giver dig en ekstremt komprimeret guitar i både størrelse og akustisk lyd.

Indbygget preamp og piezo pickup

Den indbyggede piezo pickup og forforstærker er specielt designet af Donner til HUSH-I. Dette system leverer den ideelle tone både via hovedtelefoner eller traditionel kabelforbindelse til en forstærker eller PA. Samtidig giver det dig fuld tonekontrol med “Lydstyrke”, “Høj” og “Lav” kontroller. Den indbyggede “Phase”-knap garanterer også stabilitet i live spillesteder. Med den har du størst chance for at undgå feedback, som ellers typisk kan være en udfordring, når du skal forstærke en akustisk guitar i live sammenhænge.

Hovedløs, men miljøvenlig

Donner HUSH-I bryder de fleste konventioner med det hovedløse design og den fine aftagelige rammekonstruktion, da denne konstruktion ikke alene giver dig en ultrakompakt, let og stille rejseguitar, men også et meget begrænset materialeforbrug. Desuden har Donner valgt at bruge kompositmaterialer til gribebrættet og andre relevante steder, hvilket, i kombination med det samlede materialeforbrug, gør HUSH-I til en meget miljøvenlige guitar.

Vildt lækker hals til lavpris

Selvom HUSH-I absolut ikke er nogen dyr guitar, så har Donner valgt at bruge mange ressourcer på den, for spilbarheden, så vigtige hals. De har nemlig udstyret den asymmetriske og fint polerede hals med 20 perfekt tilpassede og afrundede bånd, der vil sikre både let akkordspil i det lave register og komfortabelt solospil i det høje register, lige ud af kassen.

 • Komplet kit
 • Når du køber en Donner HUSH-I får du et komplet øve/rejse-kit.
Du får:
 • En gigbag til sikker transport af guitaren
 • En clip-on tuner for let stemning
 • In-ear høretelefoner til stille øvning
 • En rem til stående og komfortabelt spil
 • Plektre og klud

Yderligere information

Vægt 3,7 kg
Størrelse 81,3 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Donner HUSH-I silent (mahogni)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter