Tilbud

Santana Superb J44 (Sunburst)

Original price was: kr.3.599,00.Current price is: kr.2.999,00.

Santana J44 giver dig en 6-strenget westernguitar, der er konstrueret med en jumbo kropsform.

Beskrivelse

  • Akustisk westernguitar med indbygget mikrofon
  • Stor lyd med skalloperede spander fra Santana
  • Guitar til en lille pris og med stor klang
  • Indbygget stemmeapparat
  • Massivt dæk i sitka gran
  • Jumbo kropsform
  • Flot satin finish

Santana J44 giver dig en 6-strenget westernguitar, der er konstrueret med en jumbo kropsform. Denne kropsform resulterer i en westernguitar med en fyldigere og mere kraftfuld lyd, der kan trænge bedre igennem. Baseret på mottoet “big sound – big guitar / bigger sound – bigger guitar” har Santana designet en guitar, der giver dig maksimal volumen og gennemslagskraft. J44 er bygget i den klassiske kombination af massiv sitkagran og mahogni. Det massive dæk er essentielt for en god westernguitar og gør det muligt at skabe en westernguitar, der fortsætter med at udvikle sig. Lyden bliver fyldigere, mere defineret og mere karakteristisk med årene. Jo mere du spiller den, jo bedre vil den faktisk lyde. Så udforsk et instrument, der ikke kun vil blive hos dig i mange år, men et instrument, der vil hjælpe dig med at nyde at spille selve musikken.

Santana J44 har den klassiske og velkendte tone som gør den stålstrengede westernguitar til så eftertragtet og populær. Guitarister og sanger/sangskrivere værdsætter westernguitaren for dens lækre dynamik, såvel som dens autentiske varme og karakteristiske punch. Santana J44 kan klare næsten alt så den kan følge dig ud i musikkens verden uanset om det er viser, blues, rock eller pop du vil spille.

Træ er afgørende

Det massive sitka dæk giver en dejlig blød tone med en blød respons og gør samtidigt guitaren fin og let – en ideel kombination til en nybegynder, der er ude at lede efter sit første instrumentet. Valget af mahogni på bund og sider giver guitaren et flot og varmt udseende, og så tilfører mahogni også en karakteristisk overtonerig klang i mellemtonen som supplere det massivt sitka dæk rigtigt godt. J44 inkluderer derudover et palisander-gribebræt og bro, sadel og stol i ægte ben og gode støbte stemmeskruer.

Til scenen og hjemmestudiet

Med Santana’s nyeste mikrofonsystem er J44 Superb forberedt til at du kan præsentere din musik for et publikum eller dyrke din musik sammen med andre. Du skal blot tilslutte J44 Superb til et PA eller en akustisk forstærker.

Og det indbyggede mikrofonsystem giver dig også adgang til at supplere dit guitarkøb med et lydkort. Så du kan optage din musik på computeren. Santanas mikrofonsystem fanger præcist og autentisk al den akustiske magi, som guitaren frembringer. Det giver en naturlig akustisk tone. Du går ikke på kompromis med guitarens rige, dynamiske tone og klassiske akustiske lyd. Og du kan nemt forme din tone efter dine egne personlige præferencer med den indbyggede tonekontrol og MIC-kontrollen. De giver dig adgang til at balancere lyden mellem J44’s piezomikrofon og den akustiske mikrofon inde i lydboksen.

Yderligere information

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Santana Superb J44 (Sunburst)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter