Tilbud

Tyma TD-1CE

Original price was: kr.2.299,00.Current price is: kr.1.799,00.

Tyma TD-1CE leveres med indbygget dobbelt mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, samt en piezo pickup som er placeret under broen.

Beskrivelse

  • Traditionel dreadnought, akustisk western-guitar
  • Leverer en rig og resonant tone, samt fyldig bas-tone
  • Kvalitetsguitar med lamineret grandæk
  • Indbygget dobbelt mikrofon system

Super spilbarhed og fremragende byggekvalitet gør Tyma TD-1CE til en af topmodellerne i sin prisklasse. Dens dreadnought kropsform føles behageligt, rummelig og let, og du får en resonans og fyldig akustisk klang med masse af volumen, ideel til scenen og mindre akustiske optrædener, hvor man virkelig har brug for en guitar, som kan trænge igennem. Tyma TD-1CE er udført med gran på dækket og sapele på bund og sider. Halsen er udført i mahogni, og gribebrættet er udført i det flotte purple heart wood. For at holde prisen nede på denne model har Tyma fravalgt ekstravagante udsmykninger, såsom bindinger på kroppen og overdrevne perlemors indlæg, således at hver en krone, du giver for guitaren, giver dig velklang og spilbarhed, intet andet!

Tyma TD-1CE leveres med indbygget dobbelt mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, samt en piezo pickup som er placeret under broen. Har du brug for at forstærke guitaren, kan du således også gøre dette.

Yderligere information

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tyma TD-1CE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter