Tilbud

Santana 35C concert-ukulele

Original price was: kr.599,00.Current price is: kr.575,00.

Santana 35C concert ukulele er de bedste bud på en velbygget og let spilbar ukulele til dig, som godt kunne sig tænke sig, at starte med at spille ukulele.

Beskrivelse

  • Ideel begynder ukulele
  • Concert størrelse
  • Bygget i afrikansk sapele træ
  • Vellydende og nem at stemme
  • Dansk design

Santana 35C concert ukulele er de bedste bud på en velbygget og let spilbar ukulele til dig, som godt kunne sig tænke sig, at starte med at spille ukulele.

Concert ukulelen er lidt større end sopran ukulelen. Den lidt større klangkasse producerer en fyldigere tone, og den længere profil giver concert ukulelen mere plads mellem båndene, så du får mere plads til dine fingre. I dag er denne type ukulele en af de mest populære kropsformer blandt ukulele-entusiaster, mens sopran ukuleler indtager en tæt andenplads.

Santana 35C concert ukulele er en tradionelt bygget 4-strenget ukulele, som Santana har valgt at bygge i Sapele træ. Sapele er en udbredt afrikansk træsort, som har mange af de samme kvaliteter, som vi kender fra mahogni, men som samtidigt er langt billigere, hvilket gør Sapele ideel som træsort, til et godt og velspillende begynderinstrument. Ligesom mahogni har Sapele en varm og overtonerig klang samt et gyldent og rødligt mørkt udseende. Dette lader ukulelen fremstå som et smukt og indtagende instrument. Kroppen er omkranset af smukke 3-delte hvide bindinger, mens gribebrættet er udført i valnøddetræ i højkvalitet. Stemmeskruerne er lukkede og støbte, hvilket gør Santana 35C ukulelen nem at stemme. Hvilket sikrer god stemmestabilitet når først du har stemt ukulelen.

Længde: 62,5 cm
Bredde: 21,5 cm

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Santana 35C concert-ukulele”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter